Hot pants rood

Hot pants rood

Ben jij op zoek naar een leuke en sexy accessoire? Dan is Hot pants rood van kant geschikt voor jou. Deze Hot pants rood kun je gemakkelijk combineren en kun je... Lees meer

20400194
€10,95 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en sexy accessoire? Dan is Hot pants rood van kant geschikt voor jou. Deze Hot pants rood kun je gemakkelijk combineren en kun je ook als ondergoed gebruiken. De rode kleur is natuurlijk heel sexy en hierdoor is de Hot pants rood ook een veelzijdige accessoire. De Hot pants rood is alleen in de maat M verkrijgbaar.

Productspecificatie Hot pants rood
  • Materiaal: kant
  • Kleur: rood
  • Maat: M

Hot pants rood kopen

Hot pants rood kopen bij PartyCorner voor een sexy look. De Hot pants rood is ideaal voor een bikini feestje en kun je combineren met andere accessoire van PartyCorner voor een sexy en beetje kinky achtige uitstraling zoals de lange zweep.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.