Horror zuster Kostuum kopen

Horror zuster Kostuum kopen

Het Horror zuster kostuum is mooi te combineren met de vele accessoires uit ons assortiment, door het nep bloed op het Horror zuster kostuum lijkt het... Lees meer

56173589
Neem contact op voor de levertijd
€39,98 € 25,98 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Horror zuster kostuum is mooi te combineren met de vele accessoires uit ons assortiment, door het nep bloed op het Horror zuster kostuum lijkt het net of ze iets te ver uit haar dak ging met haar laatste patiënt. Het kostuum is prima voor een Halloween feest of verkleed feest.  Het kostuum bestaat uit de jurk, kousen, mondkapje en het hoofdkapje. Alles is met nepbloed besmeurd voor een echt horror effect!

Product specificaties Horror Zuster kostuum

  •     Maat: 36 / 38, 40 / 42, 44 / 46
  •     Stof: 100% Polyester
  •     Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  •     Exclusief: Schoenen

Horror Zuster Kostuum kopen.

PartyCorner heeft een groot assortiment aan Halloween kostuums, bijvoorbeeld een bloederige chirurg, horror dokter, bloederige verpleegster etc. Wil jij eerst dit Horror Zuster kostuum een keer passen? kom dan gerust langs in onze winkel in het centrum van zaandam waar wij alle Halloween kostuums hebben zodat jij jouw perfecte outfit kunt samenstellen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.