Horror Varkensmasker

Horror Varkensmasker

Ons horror varkensmasker is een bebloed varkenskop dat nieuw in onze collectie is opgenomen. De roze kleur van dit masker zorgt ervoor dat je zeker niet ongezie... Lees meer

12866755
€23,95 € 19,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ons horror varkensmasker is een bebloed varkenskop dat nieuw in onze collectie is opgenomen. De roze kleur van dit masker zorgt ervoor dat je zeker niet ongezien zult blijven. De details op dit varkensmasker zullen de mensen de stuipen op het lijf jagen.

Productspecificatie: Latex Varkensmasker

  • Gemaakt van: 100% natuurlijke latex
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: roze
  • Aanbevolen leeftijd is 14 en ouder

Latex Varkens masker dragen

Dit unieke Varkensmasker is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Dit Latex Varkensmasker kun je geheel over het hoofd dragen. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker, wat resulteert in elk realistische latex halfmaskers met een uniek design.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.