Horror pop zombie girl

Horror pop zombie girl

De Horror pop zombie girl voor als jij op zoek bent naar decoratie om jouw huis in te richten naar het thema Halloween of als jij zelf een thema feest geeft. De... Lees meer

54031070
Neem contact op voor de levertijd
€25,50 € 20,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Horror pop zombie girl voor als jij op zoek bent naar decoratie om jouw huis in te richten naar het thema Halloween of als jij zelf een thema feest geeft. De horror pop zombie girl heeft een lengte van 170 cm en valt op als je haar ophangt in huis. Met een Horror pop zombie girltover jij het huis eenvoudig om en hangt er een griezelige sfeer in huis.

Productspecificatie: Horror pop zombie girl

  •     Grootte: 170cm
  •     Kleur : Zwart
  •     Thema: Halloween

Decoratie voor binnen en buiten de Horror pop zombie girl.

De hang op Horror pop zombie girl is zowel voor binnen als buiten te gebruiken maar als je deze buiten gebruikt zorg dan dat de Horror pop zombie girl droog hangt. De pop is leuk te combineren met de andere Halloween decoratie dat verkrijgbaar is bij PartyCorner. Bekijk onze artikelen op de web winkel of kom een kijkje nemen in de winkel in het centrum van zaandam en zoek jouw Halloween decoratie bij elkaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.