Horror Masker Wolf

Horror Masker Wolf

Horror masker Wolf is een professioneel latex masker wat regelmatig in films te zien is. Het masker dekt het gehele aangezicht aan de voorzijde is van natuurlij... Lees meer

1276633
€32,50 € 24,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Horror masker Wolf is een professioneel latex masker wat regelmatig in films te zien is. Het masker dekt het gehele aangezicht aan de voorzijde is van natuurlijke latex kwaliteit gemaakt. Horror Masker Wolf is met al zijn gedetailleerd en realistisch hand beschilderingen een musthave voor jou horrorfeestje.

Is dit horror masker Wolf u favoriete masker waar u al een tijd naar op zoek bent? Bestel dit masker dan nu, via onze online webshop!

Productspecificatie Horror Masker Wolf

  • MATERIAAL: latex
  • Kleur: zie foto
  • Maat one size
  • Voorfront masker

Horror Wolf masker als een weerwolf masker

Bij dit horror Wolf masker is elk detail goed te zien, dat maakt dit masker zo exclusief. Rick Crane is de bedenker van deze manier van professionele beschilderingen van latex maskers zo als dit horror masker.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.