Horror-Masker Space Piraat

Horror-Masker Space Piraat

Dit unieke horror-masker is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Z... Lees meer

1276708
€75,75 € 52,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit unieke horror-masker is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker, wat resulteert in een realistisch, gedetailleerd en toch uniek design.

Dit horror-masker niet gebruiken als u gevoelig bent voor natuurlijke rubber latex, het dragen van het horror-masker kan een allergische reactie veroorzaken. Dit is geen speelgoed, het is niet bedoeld om te worden gebruikt door kinderen.

Dit exclusieve Horror-Masker kunt u online bestellen via onze Halloween Corner webshop. Wij verzekeren u van een snelle levering, indien op voorraad. Halloween Corner is de grootste on-line Halloween feestwinkel van Nederland.

  • Indien niet op vooraad, heeft deze exclusieve Horror-Masker een levertijd van 6 weken.
Tijdelijk niet leverbaar
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.