Horror Masker Mijn Heer

Horror Masker Mijn Heer

Dit unieke duivel masker is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Z... Lees meer

1276648
€91,50 € 63,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit unieke duivel masker is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker, wat resulteert in een realistisch, gedetailleerd en toch uniek design.

Dit duivel masker niet gebruiken als u gevoelig bent voor natuurlijke rubber latex, het dragen van het duivel masker kan een allergische reactie veroorzaken. Dit is geen speelgoed, het is niet bedoeld om te worden gebruikt door kinderen.

Dit exclusieve duivel masker kunt u online bestellen via onze Halloween Corner webshop. Wij verzekeren u van een snelle levering, indien op voorraad. Halloween Corner is de grootste on-line Halloween feestwinkel van Nederland.

  • Indien niet op vooraad, heeft dit exclusieve Duivel Masker een levertijd van 6 weken.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.