Horror-Masker Mega Franky

Horror-Masker Mega Franky

Dit unieke horror-masker is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Z... Lees meer

1276760
€127,25 € 89,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit unieke horror-masker is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker, wat resulteert in een realistisch, gedetailleerd en toch uniek design.

Productspecificatie Horror-Masker Mega Franky

  • Kleuren: zoals op foto
  • Bestelbaar in: maat one size fis all
  • Materiaal: Latex Materiaal: Rubber
  •  Leeftijd advies: vanaf 14 jaar

Horror masker met borststuk

Dit horror-masker niet gebruiken als u gevoelig bent voor natuurlijke rubber latex, het dragen van het horror-masker kan een allergische reactie veroorzaken. Dit is geen speelgoed, het is niet bedoeld om te worden gebruikt door kinderen.

Dit exclusieve masker kunt u online bestellen via onze Party Corner webshop. Wij verzekeren u van een snelle levering Party Corner is de grootste on-line feestwinkel van Nederland.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.