Horror konijn met licht-geluid en beweging

Horror konijn met licht-geluid en beweging

Het Horror konijn met licht-geluid en beweging heeft een lengte van 150 cm is deze aangeklede horror konijn een echte nachtmerries. Hij eet geen wortels en wann... Lees meer

54420260
€68,50 € 49,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Horror konijn met licht-geluid en beweging heeft een lengte van 150 cm is deze aangeklede horror konijn een echte nachtmerries. Hij eet geen wortels en wanneer jij hem wilt aaien reageert de Op batterijen Bewegingssensor hierdoor wordt de horror konijn met licht-geluid en beweging geactiveerd en bewegen zijn konijnen oren gloeien zijn ogen rood en slaan zijn handen in het rond.. bekijk de onderstaande video als je durft!
    
Het Horror konijn met licht-geluid en beweging is geen speelgoed en is niet geschikt voor jonge kinderen of gebruikt door jonge kinderen maar als Halloween decoratie.

Product details horror konijn met licht-geluid en beweging

  • Lichtgevende ogen en geluid bewegende armen
  • Materiaal: polyester schuim
  • Uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis!
  • Geschikt om op te hangen
  • Reageert op geluid
  • Werkt op 3 x AA batterijen (niet meegeleverd)
  • Hoogte: 150 cm
Horror konijn is eenvoudig op te hangen met een koord dat bovenaan het hoofd is bevestigd. Schrik alle voorbijgangers af met deze vreselijke horror decoratie gebruik deze als griezel wanddecoratie met licht en geluid en beweging. Plaats dit horror konijn tegen een muur of boven een deur maar is ook bijzonder effectief als je zijn voeten net boven het oppervlak hierdoor is het net of hij loopt.

Halloween Horror konijn met licht-geluid en beweging decoratie filmpje op YouTube

*Filmpje nog niet klaar

Hoop dat je ons kanaal leuk gaat vinden. Bekijk onze video's op ons Youtube-kanaal PartycornerNL en abonneer om up-to-date te blijven met de leukste nieuwe producten.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.