Spijker Horror diadeem

Spijker Horror diadeem

Je slaat de spijker op zijn kop moeten ze gedacht hebben bij het bedenken van spijker horror diadeem. Deze gemakkelijke diadeem is ideaal bij het dragen en kan ... Lees meer

53031434
€3,25 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Je slaat de spijker op zijn kop moeten ze gedacht hebben bij het bedenken van spijker horror diadeem. Deze gemakkelijke diadeem is ideaal bij het dragen en kan snel jouw Halloween kostuum compleet maken. Deze diadeem ook wel Tiara Horror tool genoemd is zowel voor dames als heren te gebruiken tijdens een geweldig Halloween feestje, school kamp of horror feest.

 

Doordat deze spijker is bevestigd aan een diadeem lijkt het is net alsof de spijker dwars door het hoofd gaat.

Men zal schrikken als ze deze Horror diadeem zien! spijker horror diadeem kopen is een leuke Halloween accessoire waarvan je zeker weet dat jouw Halloween kleding of Halloween kostuum er super uitziet met deze Horror diadeem. Koop er een flesje nep bloed bij, en je creëert een dodelijke look!

Productspecificaties spijker Horror diadeem kopen

  • Horror diadeem spijker door je hoofd
  • Aanbevolen leeftijd 14 jaar of ouder
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar

Waar kan je goedkope spijker horror diadeem kopen

Wij van PartyCorner verkopen ook bijpassende flesjes nep bloed in vele varianten en wat al niet meer in onze Halloween collectie 2017. in de grootste feestwinkel van Noord-Holland kun je de gehele collectie zien. de 600m² winkelruimte bevindt zich in het centrum van Zaandam waar je ook deze spijker horror diadeem kopen kan.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.