Horror diadeem schroef kopen

Horror diadeem schroef kopen

Deze gemakkelijke te dragen horror diadeem schroef is ideaal bij jouw Frankenstein outfits. Deze diadeem ook wel Tiara Horror tool genoemd is zowel voor dames a... Lees meer

53031434
Neem contact op voor de levertijd
€3,10 € 2,02 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze gemakkelijke te dragen horror diadeem schroef is ideaal bij jouw Frankenstein outfits. Deze diadeem ook wel Tiara Horror tool genoemd is zowel voor dames als heren te gebruiken tijdens een geweldig Halloween feestje, school kamp of horror feest.

Je zal flink wat blikken krijgen als ze deze horror diadeem schroefopzet! een erg leuke Halloween accessoire waarvan je zeker weet dat jouw Halloween kleding of Halloween kostuum er super uitziet als je deze diadeem kopen gaat. Koop er dan ook nog een flesje nep bloed bij, en je creëert een dodelijke look!

Productspecificaties horror diadeem schroef

  •     Materiaal: Kunststof
  •     Aanbevolen leeftijd 14 jaar of ouder
  •     Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar

Goedkope horror diadeem schroef met moer kopen.

Wij van PartyCorner verkopen ook bijpassende flesjes nep bloed en nog veel meer in onze Halloween collectie 2017. kom een kijkje nemen in de grootste feestwinkel van Noord-Holland. de 600m² winkelruimte bevindt zich in het centrum van Zaandam waar je ook deze horror diadeem schroef kan passen om jouw outfit samen te stellen
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.