Horror diadeem mes kopen

Horror diadeem mes kopen

Dit gemakkelijke te dragen horror diadeem mes is ideaal bij jouw Halloween outfits. Deze diadeem ook wel Tiara Horror tool genoemd is buigzaam en zowel voor dam... Lees meer

53031434
Neem contact op voor de levertijd
€3,10 € 2,02 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit gemakkelijke te dragen horror diadeem mes is ideaal bij jouw Halloween outfits. Deze diadeem ook wel Tiara Horror tool genoemd is buigzaam en zowel voor dames als heren te gebruiken tijdens een Halloween feestje, school kamp of horror feest.

Iedereen zal raar kijken als ze deze Horror diadeem zien! Een horror diadeem mes kopen als leuke Halloween accessoire waarvan je zeker weet dat jouw Halloween kleding of Halloween kostuum er super uitziet. Wanneer je deze diadeemkoopt neem er dan ook nog een flesje nep bloed bij en creëer een dodelijke look!

Productspecificaties: Horror diadeem mes

  •     horror mes diadeem
  •     Materiaal:Kunststof
  •     Aanbevolen leeftijd 14 jaar of ouder
  •     Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar

Goedkope horror mes diadeem online kopen.

Wij van PartyCorner verkopen ook bijpassende flesjes nep bloed en nog veel meer in onze Halloween collectie 2017. kom een kijkje nemen in de grootste feestwinkel van Noord-Holland. de 600m² winkelruimte bevindt zich in het centrum van Zaandam waar je ook deze horror mes diadeem passen kan en jouw volledige outfit samenstellen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.