Horror diadeem hakbijl kopen

Horror diadeem hakbijl kopen

Gebruik deze horror diadeem hakbijl en zorg voor flink wat gekke blikken met deze slagersbijl. Het is bijna een exacte kopie en omgebouwd tot een leuke diadeem.... Lees meer

53056094
Neem contact op voor de levertijd
€5,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Gebruik deze horror diadeem hakbijl en zorg voor flink wat gekke blikken met deze slagersbijl. Het is bijna een exacte kopie en omgebouwd tot een leuke diadeem. Dit model horror diadeem hakbijl is zeker geschikt voor angstwekkende doeleinde.

Een Flesjes met nep bloed en zelfs witte schoenen met bloed spatten in onze Halloween 2017 collectie om deze outfit compleet te maken.

Productspecificatie: horror diadeem hakbijl

  •     Materiaal: Kunststof
  •     Aanbevolen leeftijd 14 jaar of ouder
  •     Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar

Goedkope Halloween horror diadeem hakbijl online kopen.

Ook wel eens een hakbijl op je hoofd willen dragen? PartyCorner geeft nu je die kans. Het normaal gebruik van dit keukeninstrument is het niet hakken van vlees is nu voor het op afstand houden van al te opdringerige schoonmoeders. deze horror diadeem hakbijl wordt gebruikt om je haar in model te houden.

Wij van PartyCorner verkopen ook bijpassende flesjes nep bloed zelf witte schoenen met bloed spatten zit onze collectie en wat al niet meer in onze Halloween collectie 2018. in de grootste feestwinkel van Noord-Holland kun je de gehele collectie zien. de 600m² winkelruimte bevindt zich in het centrum van Zaandam waar je ook deze Halloween horror diadeem hakbijl kopen kan om een huiveringwekkende look te krijgen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.