Horror clowns hangdecoratie pop

Horror clowns hangdecoratie pop

De Horror clowns hangdecoratie pop voor als jij op zoek bent naar decoratie om jouw huis in te richten naar het thema Halloween of als jij zelf een thema feest ... Lees meer

54027506
Neem contact op voor de levertijd
€24,98 € 16,23 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Horror clowns hangdecoratie pop voor als jij op zoek bent naar decoratie om jouw huis in te richten naar het thema Halloween of als jij zelf een thema feest geeft. De Horror clowns hangdecoratie pop heeft een lengte van 90 cm en valt op als je haar ophangt in huis. Met een Horror clowns hangdecoratie poptover jij het huis eenvoudig om en hangt er een griezelige sfeer in huis.

Productspecificatie: Horror clowns hangdecoratie pop

  •     Grootte: 90cm
  •     Kleuren: Rood, Wit, Blauw en Geel
  •     Thema: Halloween

Decoratie voor binnen en buiten de Horror clowns hangdecoratie pop.

De hang op Horror clowns hangdecoratie pop is zowel voor binnen als buiten te gebruiken maar als je deze buiten gebruikt zorg dan dat de Horror clowns hangdecoratie pop droog hangt. De pop is leuk te combineren met de andere Halloween decoratie dat verkrijgbaar is bij PartyCorner. Bekijk onze artikelen op de web winkel of kom een kijkje nemen in de winkel in het centrum van zaandam en zoek jouw Halloween decoratie bij elkaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.