Horror bruid jurk ghost groom

Horror bruid jurk ghost groom

De horror bruid jurk ghost groom bestaat uit een mist kleurige jurk. Dit Halloween horror bruid jurk ghost groom bevat een mist kleurige lange jurk met een pof ... Lees meer

53590289
Neem contact op voor de levertijd
€52,48 € 34,10 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De horror bruid jurk ghost groom bestaat uit een mist kleurige jurk. Dit Halloween horror bruid jurk ghost groom bevat een mist kleurige lange jurk met een pof mouwtje met een Voile stof van een soepele iets doorschijnende stof. Met deze luxe combinatie van het Halloween kleding bruidegom ghost groom is jou Halloween trouwerij compleet.

Bekijk de film The Bride (2017) en ga vast in de rol van jouw trouwerij in dit Horror bruid jurk ghost groom ghost groom

Productspecificatie Horror bruid jurk ghost groom

  •     Maat: 36 / 38 en 40/ 42
  •     Materiaal: polyester
  •     Kleur: wit/grijs
  •     Bestaat uit: lange bruid jurk

Als Duo in kostuum van Halloween kleding bruidegom en horror bruid jurk ghost groom

Duo kostuum voor Halloween en zombie thema feest. Het bruid kleding voor zombie thema feest of Halloween. Deze Horror bruid jurk ghost groom is ook in combinatie met de Halloween kleding bruidegom ghost groom te bestellen. Zo verschijn je als griezel koppel als duo samen op een geweldig Halloween party.

Naast de horror bruid jurk ghost groom hebben we ook de: Bruidegom!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.