Horror bruid hoedje met sluier

Horror bruid hoedje met sluier

Dit horror bruid hoedje met sluier is licht van gewicht en gemakkelijk te dragen. En het horror bruid hoedje met sluier is ideaal draagbaar op je hoofd bij jouw... Lees meer

52992881
€8,50 € 6,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit horror bruid hoedje met sluier is licht van gewicht en gemakkelijk te dragen. En het horror bruid hoedje met sluier is ideaal draagbaar op je hoofd bij jouw Halloween outfits.

Je zult flink wat blikken krijgen met dit Horror bruid hoedje met sluier het heeft een spin op de voorkant die goed opvalt. De Halloween accessoire waarvan je zeker weet dat jouw Halloween kleding of Halloween kostuum er super uitziet.

Productspecificaties: Horror bruid hoedje met sluier

  •     Materiaal:Kunststof
  •     Aanbevolen leeftijd 14 jaar of ouder
  •     Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar

Goedkope Horror bruid hoedje met sluier online kopen.

Wij van PartyCorner verkopen deze goedkope horror bruid hoedje met sluier in onze Halloween collectie 2017. in de grootste feest winkel van Noord-Holland. de 600m² winkelruimte bevindt zich in het centrum van Zaandam waar je ook deze horror bruid hoedje met sluier kan passen en zelf jouw outfit samenstellen

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.