Hoofdband Cleopatra

Hoofdband Cleopatra

Altijd al gedroomd van een farao uitstraling? Dan is de Hoofdband Cleopatra ideaal, met de sierlijke details is het perfect voor jou als jij verkleerd gaat als ... Lees meer

20669424
€8,75 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Altijd al gedroomd van een farao uitstraling? Dan is de Hoofdband Cleopatra ideaal, met de sierlijke details is het perfect voor jou als jij verkleerd gaat als farao. Of ben jij misschien wel op zoek naar iets stijlvols. De hoofdband Cleopatra tovert jou in 1 keer om en is tegelijkertijd een gemakkelijke accessoire wat veel toevoegt aan jouw outfit.

Productspecifiactie Hoofdband Cleopatra
  • Materiaal: polyester
  • Maat: 1 maat
  • Kleur: op de afbeelding weergegeven

Hoofdband Cleopatra kopen

Hoofdband Cleopatra kopen voor een modieuze look van het oude Egypte. De Hoofdband Cleopatra is een stijlvolle en aparte hoofdband die jij eenvoudig kunt combineren met jouw outfit en allerlei accessoires die verkrijgbaar zijn bij PartyCorner zoals de Edele armband. Voor de ideale farao look kun jij de hoofdband Cleopatra kopen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.