Schuimrubber honkbalknuppel van foam

Schuimrubber honkbalknuppel van foam

Echt lijkende honkbalknuppel van schuimrubber foam lijkt op een houten knuppel. wil jij de honkbalknuppel kopen zodat je deze knuppel in het hoenderhok gooi... Lees meer

53226302
Neem contact op voor de levertijd
€25,17 € 16,35 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Echt lijkende honkbalknuppel van schuimrubber foam lijkt op een houten knuppel. wil jij de honkbalknuppel kopen zodat je deze knuppel in het hoenderhok gooien kan, of met deze honkbalknuppel van foam iemand op de kast jagen . Dit slaghout kan dan ook niet als honkbalknuppel gebruikt worden.

Maar de nep honkbalknuppel kan je gebruiken om jouw outfit compleet te maken. denk bijvoorbeeld aan om als Negan verkeeld te gaan. Negan is de leider van een groep overlevende in the walking dead die bekent is voor het gebruik van zijn honkbalknuppel.

Productspecificatie: honkbalknuppel

  •      Materiaal: schuimrubber, foam
  •      Maat: ca. 85 cm lang
  •      Kleur: zoals op foto
  •      Aanbevolen leeftijd: 9 jaar en ouder

Nep honkbalknuppel online kopen.

Door gezamenlijk de knuppel in te kopen met internationale inkoop van bedrijven die aangesloten zijn bij De BSCI (Business Social Compliance Initiative) een vereniging van Europese fabrikanten. Deze fabrikanten willen voorkomen dat hun producten (of onderdelen daarvan) worden gemaakt onder slechte omstandigheden. Ze willen bijvoorbeeld voorkomen dat de nep honkbalknuppel door kinderarbeid wordt gemaakt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.