Holland Oranje bril kopen

Holland Oranje bril kopen

Super leuke Holland oranje bril in een trendy party bril montuur. Deze bril past bij elk feest voor ons land. Steun je nou voetbal, handbal of een andere sport ... Lees meer

52860722
€3,25 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Super leuke Holland oranje bril in een trendy party bril montuur. Deze bril past bij elk feest voor ons land. Steun je nou voetbal, handbal of een andere sport de bril past bij elk evenementen. En is telkens weer leuk om te gebruiken.

De Holland oranje bril kan door de heren en de dames gedragen worden. Het eenvoudige mode accessoire dat een comfortabel dragend gevoel heeft is echt leuk om een thema outfit compleet te maken.

Productspecificaties: Holland oranje bril

  •     Kleur: Oranje
  •     Soort: Thema holland bril
  •     Maat: one size fits most
  •     Type: UV400 ultraviolet protectie

Holland oranje bril online kopen.

Ga jij naar een leuke party en verkleed jij je helemaal voor het feest? Dan kun je natuurlijk niet jouw Holland oranje bril vergeten. Dit product heeft ook nog eens een goeie kwaliteit tegenover een zeer lage prijs en is leuk te combineren met andere thema producten bij PartyCorner. bekijk deze op de web winkel of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.