Holbewoner kostuum kopen

Holbewoner kostuum kopen

Draag dit leuke holbewoner kostuum naar bijvoorbeeld een Halloween feest, Carnaval, thema feest of andere verkleed gelegenheid. Het holbewoner kostuum bestaat u... Lees meer

59227409
€26,50 € 21,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Draag dit leuke holbewoner kostuum naar bijvoorbeeld een Halloween feest, Carnaval, thema feest of andere verkleed gelegenheid. Het holbewoner kostuum bestaat uit de jurk. De pruik is niet bij begrepen maar wel los verkrijgbaar. De outfit is beschikbaar in grote maat XXL voor dames. Maar er zijn ook M/L en XL varianten verkrijgbaar. Combineer ons holbewoner kostuum ook met leuke accessoires voor een unieke look.  

Productspecificaties: Holbewoner kostuum

  • Kleur: Zie afbeelding
  • Maten: M/L, XL en XXL
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bevat: Jurk

Holbewoner kostuum​ online kopen.

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals dit Holbewoner kostuum, combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel het leuke Holbewoner kostuum​​ online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.