Voodoo hoed met dreads

Voodoo hoed met dreads

Voodoo hoed met dreads is een leuke hoed die gebruik kan worden voor een verkleed partij. Heb je een feest en wil je opgemaakt rondlopen met deze Voodoo hoed me... Lees meer

56173100
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€25,17 € 16,35 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Voodoo hoed met dreads is een leuke hoed die gebruik kan worden voor een verkleed partij. Heb je een feest en wil je opgemaakt rondlopen met deze Voodoo hoed met dreads en wat schmink zal dat zeker lukken. Wij hebben bij PartyCorner ook alle schminkt om deze outfit compleet te kunnen maken.

Productspecificaties: Voodoo hoed met dreads

  • Maat: One size fits most
  • Kleuren: Zie afbeelding

Voodoo hoed met dreads online kopen.

De Voodoo hoed met dreads is geweldig voor thema feesten en al helemaal voor het Dag van de doden feest. Dit is een Mexicaanse feest- en herdenkingsdag. Ook kun de je hoeden eerst een keer passen als je dit zou willen en zelf nog andere artikelen bij elkaar zoeken om jouw outfit compleet te maken. Kom een kijkje nemen in onze feestwinkel in het centrum van zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.