Hoge hoed dag van de doden

Hoge hoed dag van de doden

De heren hoge hoed dag van de doden zwart is een leuke hoed om je dag van de doden Dia de los Muertos outfit compleet te maken. Met de hoge Mexicaanse hoed val ... Lees meer

67868567
Neem contact op voor de levertijd
€9,27 € 6,01 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De heren hoge hoed dag van de doden zwart is een leuke hoed om je dag van de doden Dia de los Muertos outfit compleet te maken. Met de hoge Mexicaanse hoed val je zeker op met de Dia de los Muertos . De hoed is gedetailleerd met doodskoppen en prachtige rode rozen. De hoge hoed heeft een mooie brede hoed. Wil jij je look compleet maken? Bestel dan de Hoge hoed dag van de doden zwart met rode rozen.

Hoge hoed dag van de doden

Productspecificatie 

  • Kleur:zwart
  • Leverbaar vanaf:Direct
  • Maat: one size
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bijpassende accessoires zijn los bestelbaar

Dia de los Muertos Hoge hoed dag van de doden

De Dag van de Doden (Día de Muertos) is een Mexicaanse feest- en herdenkingsdag. Deze traditie vindt elk jaar plaats op 1 en 2 november. Men gelooft dat de zielen van kinderen op 1 november terugkeren naar de aarde, en die van volwassenen op 2 november. Bekijk ook overige dag van de doden kleding en accessoires zoals Hoge hoed dag van de doden. Ook hebben wij vele leuke dames El Dia de los Muertos accessoires zoals ,Collier dag van de doden, Dag van de doden doodskop maar ook maskers voor kinderen zoals Latex masker Senora Calev en latex masker Senor Calaver.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.