Goedkope hoge glitter hoed

Goedkope hoge glitter hoed

Glitter and glamour is de dresscode van het themafeest. Kijk online op PartyCorner.nl voor een uitgebreide collectie aan hoeden en petten. Bestel deze goedkope ... Lees meer

34183310
Neem contact op voor de levertijd
€3,07 € 1,98 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Glitter and glamour is de dresscode van het themafeest. Kijk online op PartyCorner.nl voor een uitgebreide collectie aan hoeden en petten. Bestel deze goedkope hoge glitter hoed en je maakt helemaal de blitz op jouw feest. De hoge hoed is gemaakt van plastic en is voorzien van vele glitters. De brede rand maakt deze hoge glitterhoed zo chique, hilarisch gewoon voor dat geld. Deze goedkope hoge glitter hoed is in 7 verschillende kleuren te bestellen.

productinformatie: hoge glitter hoed
  • Kleur: wit 
  • Gemaakt van: kunststof
  • Maat one size fits all
  • Aanbevolen leeftijd 14 jaar en ouder

Toppers hoge glitterhoed wit

Toppers hoge glitterhoed wit . Je bent de SNOWY WHITE koningin van  Ahoy met deze klassieke hoge witte hoed met glitters. Draag deze gangster hoed op het meezing festijn in december met hun 12,5 jarig jubileum concert. Deze prachtige witte hoge hoed is een leuke accessoire bij heel veel toppers kleding en thema kleding.

Goedkope hoge glitter hoed

Deze hoge glitter hoed komt uit de ongelooflijk grote collectie hoofddeksels voor feesten en thema party's voor volwassenen. Maak je keuze uit ons enorme collectie van hoge hoeden, er zijn maar liefst 12 andere kleuren. Ook voor vrijgezellenfeesten bestel je deze goedkope hoge glitterhoed.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.