Hoge Glitter hoed rood

Hoge Glitter hoed rood

Glitter and glamour is de dresscode van het themafeest. Kijk online op PartyCorner.nl voor een uitgebreide collectie aan hoeden en petten. Bestel deze goedkope ... Lees meer

34183376
€2,95 € 1,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Glitter and glamour is de dresscode van het themafeest. Kijk online op PartyCorner.nl voor een uitgebreide collectie aan hoeden en petten. Bestel deze goedkope hoge glitter hoed rood en je maakt helemaal de blitz op jouw feest. De hoed is gemaakt van plastic en is voorzien van vele glitters. De brede rand maakt deze hoge glitterhoed zo chique, hilarisch gewoon voor dat geld. Deze goedkope hoge glitter hoed is in 7 verschillende kleuren te bestellen.

productinformatie: hoge glitter hoed rood
  • Kleur: rood gekleurd 
  • Gemaakt van: kunststof
  • Maat one size fits all
  • Advies leeftijd: 14 jaar en ouder

Toppers hoge glitter hoed rood

Bestel dezeToppers hoge glitter hoed rood bij PartyCorner.n en je voelt je  de christmas red koningin van  Ahoy met deze klassieke hoge glitter hoed rood. Draag deze hoge glitter hoed op het meezing festijn in december met het Toppers 12,5 jarig jubileum concert in Ahoy met Rene Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom en vele andere artiesten.Deze prachtige hoge glitter hoed rood is een leuke accessoire bij heel veel toppers kleding en thema kleding.

Goedkope hoge glitter hoed

Deze hoge glitter hoed komt uit de ongelofelijk grote collectie hoofddeksels voor feesten en party's voor volwassenen. Maak je keuze uit ons enorme collectie van hoge hoeden er zijn maar liefst 12 andere kleuren Raak je deze hoge glitterhoed rood kwijt, geen probleem over de kosten van toppers goedkope hoge glitter hoed neem jij je hoed af.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.