Hoed Wit Popstar

Hoed Wit Popstar

Hoed wit popstar geschikt voor Toppers 2016 Royal Night of Disco!Onze maat voering van de Hoed Wit Popstar met gouden rand. is “one size fits most” met een diam... Lees meer

1918308
€3,50 € 2,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Hoed wit popstar geschikt voor Toppers 2016 Royal Night of Disco!
Onze maat voering van de Hoed Wit Popstar met gouden rand. is “one size fits most” met een diameter van 57 cm voor de dames en 59 cm voor de heren waarbij is de hoogte van het Hoed wit fendora stijl ongeveer 14 cm.

Hoed Wit Popstar met gouden rand.

Hoed Wit Popstar is gemaakt van polyester en voor jouw witte dresscode die bij elk thema party past. Of je nu naar sensation white gaat of een andere witte Thema feest. Dit model is misschien wel de meest qua kleur en design nagemaakt . Onze inkoop heeft deze dan ook standaard in onze collectie opgenomen als zijne Hoed wit fendora stijl maar dan in de variant van de in de vorm van polyester stof in de kleur stelling wit. Het hoedje kan zowel als door Dames als Heren worden gedragen door dat dit made in Holland model Hoed wit fendora stijl een zeer feestelijke uitstalling heeft met een exclusieve glitter en glamour vertoning.

witte hoed

De Hoed Wit Popstar is gemaakt voor de Toppers 2016 voor de mensen die bij de Toppers in concert met de dresscode Disco gaan. De Hoed Wit Popstar is naar het oude model van het hoedje in de Fendora stijl gemaakt. Hiermee er in een geheel nieuw model Hoed Wit is ontstaan. Dit model is misschien wel de meest qua kleur en design nagemaakt . Onze inkoop heeft deze dan ook standaard in onze collectie opgenomen als zijne hoedje popstar maar dan in de variant van de in de vorm van polyester stof in de kleur stelling wit met een goude rand. Het  hoedje kan zowel als door Dames als Heren worden gedragen door dat dit fendora stijll een zeer feestelijke uitstalling heeft met een modieuze glitter en glamour vertoning tijdens de concerten in de Arena.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
  • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
  • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
  • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
  • U kunt langs komen zonder afspraak.
  • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
  • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
  • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
  • Diverse betaal mogelijkheden.
  • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.