Zwarte bolhoed Pons Oliver

Zwarte bolhoed Pons Oliver

Deze fraaie Zwarte bolhoed Pons Oliver van het bekende pons oliver hoeden merk is gemaakt van het fijnste haarvilt en voldoet aan de hoogste kwalite... Lees meer

43802738
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€59,75 € 37,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze fraaie Zwarte bolhoed Pons Oliver van het bekende pons oliver hoeden merk is gemaakt van het fijnste haarvilt en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen van een stijlvolle garderobe. Verschijn echte Britse zakenman en draag deze zwarte bolhoed, gecombineerd met een colbert en een zwarte paraplu!
 
Deze zwarte bolhoed is ook goed te gebruiken als u verkleed gaat als artiest, clown, Charlie Chaplin met bolhoed,John Steed uit de televisieserie De Wrekers,Stan Laurel en Oliver Hardy(beter bekent als de dikke en de dunne) gingen je voor.

Productspecificaties:Zwarte bolhoed Pons Oliver
  • Kleur: zwart en grijs
  • Kwaliteit:100% fijnste haarvilt
  • Vilt, zijde, leder
  • gebiesde rand
  • Uitzonderlijk draagcomfort
  • Maat: 59 cm

Zwarte bolhoed Pons Oliver De bolhoed voor zakenlieden

Zwarte bolhoed Pons Oliver De bolhoed voor zakenlieden in het midden van de 20e eeuw was de bolhoed voor zakenlieden in Londen een bijna onmisbaar kledingstuk, samen met de paraplu. Vaak worden de Britten met deze attributen afgebeeld. Deze fraaie Zwarte bolhoed Pons Oliver is gemaakt van het fijnste haarvilt en voldoet aan de hoogste kwaliteitseis en van een modieuse garderobe.Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.