Hoed vilt Antoine

Hoed vilt Antoine

Goedkope bolhoed zwarte Hoed vilt Antoineis gemaakt van het viltstof  Deze zwarte bolhoed is ook goed te gebruiken als u verkleed gaat als artiest, ... Lees meer

620057
€4,50 € 3,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Goedkope bolhoed zwarte Hoed vilt Antoineis gemaakt van het viltstof  Deze zwarte bolhoed is ook goed te gebruiken als u verkleed gaat als artiest, clown, Charlie Chaplin met bolhoed,John Steed uit de televisieserie De Wrekers,Stan Laurel en Oliver Hardy(beter bekent als de dikke en de dunne) gingen je voor.  kies jij voor een goedkope bolhoed kies dan voor deze Hoed vilt Antoine.


Productspecificaties:Hoed vilt Antoine

  • Kleur: zwart
  • Kwaliteit:filt
  • goede draagcomfort
  • Maat: one size fits all

Goedkope bol hoeden

In het midden van de 20e eeuw was de bolhoed voor zakenlieden in Londen een bijna onmisbaar kledingstuk, samen met de paraplu. Vaak worden de Britten met deze attributen afgebeeld.Ga verkleed als een echte trendy Britse zakenman en draag deze bolhoed, gecombineerd met een zwarte colbert en een  paraplu!
De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.