Hoed toekomstige bruidegom

Hoed toekomstige bruidegom

Ben of ken jij een toekomstige bruidegom die een vrijgezellenfeest geeft? Dan is de Hoed toekomstige bruidegom een geschikte accessoire voor deze vrijgezel of b... Lees meer

22039304
€8,75 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben of ken jij een toekomstige bruidegom die een vrijgezellenfeest geeft? Dan is de Hoed toekomstige bruidegom een geschikte accessoire voor deze vrijgezel of bachelor. De Hoed toekomstige bruidegom is een leuke accessoire voor een vrijgezellenfeest. Hoed toekomstige bruidegom is een hoge zwarte hoed met witte details die lijken op een shirt met een vlinderdas erop.

Productspecificatie Hoed toekomstige bruidegom
  • Materiaal: polyester
  • Kleur: zwart met wit
  • Soort: hoed
  • Thema: vrijgezellenfeest, trouwfeest

Hoed toekomstige bruidegom kopen

Ga jij naar een vrijgezellenfeest of geef jij een vrijgezellen feest en wil jij nog graag een fun artikel geven of gebruiken voor op je feest? Dan kun jij de Hoed toekomstige bruidegom kopen om het feest compleet te maken. Voor meer leuke funartikelen kun je verder kijken bij ons op de PartyCorner webshop.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.