Steampunk hoed Steambowler

Steampunk hoed Steambowler

Steampunk hoed Steambowler bruin standaard heeft een hoogte van ca. 12 cm van materiaal 100% vilt met een hoedrand van ongeveer 5.5 cm van 100% wolvilt materiaa... Lees meer

43800944
€10,50 € 6,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Steampunk hoed Steambowler bruin standaard heeft een hoogte van ca. 12 cm van materiaal 100% vilt met een hoedrand van ongeveer 5.5 cm van 100% wolvilt materiaal. De steampunk bolhoed ook wel bekent als Steambowler hoed.

Een bekende De Bolhoed drager geheim agent John Steed Patrick Macnee uit de Wrekers de geheime agent uit de jaren 60 is een Britse televisieserie uit de jaren 60 in het Verenigd Koninkrijk.

Ook bekend als de bruine derby hoed maar nu als Steampunk hoed Steambowler een nieuw leven ingeblazen tot de cyberpunk genre stuk van bolhoed al meer dan honderd jaar. Nieuw bij PartyCorner als standaard steampunk bolhoed die je zelf kan decoreren, Bekijk de andere steapunk bolhoeden of kies voor deze goedkope bruine steampunk bolhoed.


Hoed Steambowler productspecificaties:

 • Hoogte van de hoed: ca. 12 cm
 • Materiaal: 100% vilt
 • Maat: one size
 • Hoedrand: ongeveer 5.5 cm
 • Steampunk bolhoed Steambowler

Steampunk bolhoed voor steampunk decoratie

Steampunk bolhoed voor steampunk decoratie van radertjes, krukken, zuigers, en andere stukken van stoom machines tijdperk dat verwijst naar een subgenre van science fiction en soms een fantasie naar technologie en kunstzinnig design geïnspireerd door de 19e-eeuwse industriële stoom aangedreven machines bevat.

Cyberpunk genre bolhoed 

De cyberpunk genre bolhoed Steambowler bruin lijkt op science fiction met een fantasie design tot een prachtig steampunk bolhoed geïnspireerd door de 19 eeuw van industriële stoom aangedreven science fiction machines bevat.

Steampunk bolhoed brengt je in een fantasiewereld die op dezelfde telt stoomkracht of retro-futuristische uitvindingen.koop deze steampunk bolhoed en treed de wereld binnen van neo-Victoriaans-beschikbare technologie van een tijdmachine.


Wat is steampunk, en waar is het onstaan?

Blijkbaar, steampunk was "over" voordat ik had ontdekt dat het überhaupt bestond, en het lijkt erop dat ik sinds ik een fan ben van steampunk kleding en accessoires leek het dat de steampunk sub genre was uitgestorven. Om een of andere reden hebben mensen die artikelen over dingen mensen zoals ik Te schrijven over steampunk van je laatste jaren, maar het gewoon door blijven zoeken naar nieuwe artikelen van de mechanische onderdelen op kleding hoeden brilen en zakhorloge en wat nog niet meer  Het lijkt weer terug te komen. In 2010, zijn echter de grote mode huizen zoals Dior Dolce & Gabbanna Valentino en Yves Saint Laurent fashion gaan ontwerpen en het thema van steampunk,

Wat is steampunk, en waar is het onstaan? Steampunk is onstaan in het Victoriaanse tijdperk en het fantastische werk van auteurs als Jules Verne (De reis om de wereld in tachtig dagen, The Steam House, en 20.000 Leagues Under the Sea), HG Wells (The Invisible Man, The Time Machine)De elementen van tijdreizen, gekke wetenschap, het combineren van de natuur met de mechanische en een neo-Victoriaanse esthetische komen vaak voor, maar niet verplicht.

In 2010 na het bezoek aan een fashion beurs in New Orleans in America heeft PartyCorner enkele domein namen zoals steampunk kleding steampunk outfits en andere steampunk artikelen vast gelegd met het doel om hierin te gaan specialiseren. Het was dan ook alleen deze steampunk kleding collectie wat alleen via America was in te kopen. Tegenwoordig is de vraag naar steampunk kleding geen ongewone vraag meer en zijn er zelfs enkele gespeculeerde winkels die deze overweldigend maar nog steeds erg duur zijn. Veel van de visualisaties van Steampunk kleding en Steampunk accessoires kunnen jullie dan ook vinden op deze pagina vinden.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
 • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
 • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
 • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
 • U kunt langs komen zonder afspraak.
 • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
 • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
 • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
 • Diverse betaal mogelijkheden.
 • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.