Hoed Royal Ascot

Hoed Royal Ascot

Op zoek naar een elegante accessoire? De Hoed Royal Ascot is een zeer elegante dames hoed die zo gedragen zou kunnen worden naar de beroemde paardenrace Royal A... Lees meer

20670014
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€11,50 € 9,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een elegante accessoire? De Hoed Royal Ascot is een zeer elegante dames hoed die zo gedragen zou kunnen worden naar de beroemde paardenrace Royal Ascot met een strenge dresscode waar mannen en vrouwen een elegante hoofd deksel moeten dragen. De Hoed Royal Ascot is in 3 kleuren verkrijgbaar: zwart, rood en paars en heeft een hele mooie strik.

Productspecificaties Hoed Royal Ascot
  • Materiaal: polyester
  • Maat: 1 maat
  • Kleur: rood, zwart en paars
  • Thema: paarden rennen, valentijn, films en sterren, carnaval

Hoed Royal Ascot kopen

Hoed royal ascot kopen voor een gracieuse look. De hoed royal ascot is een elegante, mooie hoed geschikt voor gelegenheden met een elegant tintje of om iets sierlijks aan jouw outfit toe te voegen. PartyCorner heeft allerlei accessoires in het ruime assortiment om te combineren met jouw outfit en de hoed royal ascot. Maak nu jouw outfit compleet en kies een kleur uit als je de hoed royal ascot kopen gaat.

Tip: Fashion dragen naar Ascot Racecourse is bijna net zo belangrijker dan de paarden races zelf, elk jaar met dit paarden evenement houden de organisatoren vast aan de traditie waarbij de vrouwen zijn verplicht om tijdens het evenement een hoofddeksel te dragen. Dat doen ze dan ook op de meest uitbundige manieren.ben jij één van de 300000 mensen die naar dit spetable gaat laat je dan door PartyCorner en prachtige hoed adviseren. één van de beste adviezen is wel de hoed Royal Ascot.

Met verschillende toegangsbewijzen geven toegang tot verschillende gedeelte- met daarbij strenge dresscode van formele kleding - het is belangrijk om ervoor te zorgen uw kleding geschikt tijdens het vijf gagen paarden evenement.

Neem een kijkje voor de richtlijnen van de dresscode om een rood hoofd op de wedstrijddagen te voorkomen. https://www.nrc.nl/nieuws/2015/06/17/hoofddeksels-kijken-tijdens-de-royal-ascot-a1464226

Dames

1  hoeden dienen gedragen te worden
2. Jurken en rokken moet net boven de knie of langer vallen
3. Jassen en pashminas kunnen worden gedragen
4. Broeken pakken zijn welkom, maar ze moeten de volledige lengte en bijpassende materialen en kleuren zijn

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.