Hoed Piraat Vieze Jan met haar

Hoed Piraat Vieze Jan met haar

1x Hoed Piraat Vieze Jan met haar, is één maat en past iedereen. Heb je Piraten feestartikelen en piratenfeestkleding nodig voor een Piraten themafeest? Wij heb... Lees meer

623478
€12,95 € 8,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

1x Hoed Piraat Vieze Jan met haar, is één maat en past iedereen.

Heb je Piraten feestartikelen en piratenfeestkleding nodig voor een Piraten themafeest? Wij hebben alles om het tot een geslaagd piratenfeest te maken. Vier een echt piratenfeestje met slingers, ballonnen en een piratenpak, ook de Hoed Piraat Vieze Jan.

Bij een online bestelling kunt u met zekerheid binnen 7 dagen van uw pakket genieten. Is dit pakket niet naar wens? Geen probleem! Partycorner.nl biedt u de mogelijkheid om deze dan binnen 7 dagen te retouneren. Uitzonderingen kunnen altijd worden gemaakt in overleg.

Accessoires of aanverwante producten voor Hoed Piraat Vieze Jan kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.

Hoed Piraat Vieze Jan besteld u makkelijk en snel bij Partycorner.nl !!


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.