Hoed Piraat Royal

Hoed Piraat Royal

Hoed Piraat Royal is een simpele en zo comfortabel mogelijke piratenhoed , dat is deze piraten steek voor de heren en dames. Met de wolvilt stof en de uitdagend... Lees meer

620084
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€8,75 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Hoed Piraat Royal is een simpele en zo comfortabel mogelijke piratenhoed , dat is deze piraten steek voor de heren en dames. Met de wolvilt stof en de uitdagende gouden kleur van applicatie draagt deze Hoed Piraat Royal erg lekker om het hoofd. Je kunt deze piraten hoed zelf zo leuk mogelijk aankleden naar jouw eigen smaak. De extra accessoires kun je bij bestellen.

Hoed Piraat Royaal Productspecificatie

    • Kleur:zwart
    • Maat: 59cm
    • Materiaal: wolvilt
    • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
    • Bestaat uit: drie steek

Piraten hoeden zoals de Hoed Piraat Royal

Piraten hoeden zoals de Hoed Piraat Royal Als piraat kruipt je piratenbloed van top tot teen en draag je hoeden die bij je past. Een stoere piraat kan natuurlijk niet zonder een echte piratenhoed. Deze piraten steek behoort tot een echte royaal onder de piraten. Dankzij het gouden stiksel van echte lurex garen zie je direct dat je een hoge status hebt onder de piratenhoeden. 

Bij Partycorner.nl vindt u een uitgebreide collectie Piraten versiering, Piraten hoeden, Piraten kleding en veel meer kijk snel naar ons andere producten. Alles ligt bovendien op voorraad en heeft een levertojd van 1 tot 3 dagen 

 

 

 

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.