Hoed Piraat Neptunes

Hoed Piraat Neptunes

1x Hoed Piraat Neptunes past op ieder hoofd. Heb je Piraten feestartikelen, piratenfeestkleding en piratenhoeden nodig voor een Piraten themafeest? Wij hebben a... Lees meer

623472
€9,95 € 6,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

1x Hoed Piraat Neptunes past op ieder hoofd.

Heb je Piraten feestartikelen, piratenfeestkleding en piratenhoeden nodig voor een Piraten themafeest? Wij hebben alles om het tot een geslaagd piratenfeest te maken. Vier een echt piratenfeestje met slingers, ballonnen en een piratenpak, ook de Hoed Piraat Neptunes.

Bekijk nu ook de rest van onze grote assortiment en laat u verassen door de meest waanzinnige artikelen van heel Nederland.

Bij een online bestelling kunt u met zekerheid binnen 7 dagen van uw pakket genieten. Is dit pakket niet naar wens? Geen probleem! Partycorner.nl biedt u de mogelijkheid om deze dan binnen 7 dagen te retouneren. Uitzonderingen kunnen altijd worden gemaakt in overleg.

Accessoires of aanverwante producten voor Hoed Piraat Neptunes kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.

Hoed Piraat Neptunes besteld u makkelijk en snel bij Partycorner.nl !!


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.