Hoed Piraat Neptunes

Hoed Piraat Neptunes

Opzoek naar een echte piraten hoed? Dan is de Hoed Piraat Neptunes ideaal voor jou! De hoed is bruin van kleur en heeft een fit vorm van een one size. Je kunt d... Lees meer

623472
€9,95 € 6,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Opzoek naar een echte piraten hoed? Dan is de Hoed Piraat Neptunes ideaal voor jou! De hoed is bruin van kleur en heeft een fit vorm van een one size. Je kunt deze hoed dragen naar een piraten thema feest of voor wanneer je als piraat verkleed moet. De Hoed Piraat Neptunes bestaat uit 100% polyester.

Hoed Piraat Neptunes Productspecificatie:

  • Kleur: Bruin
  • Maat: One size
  • Materiaal: 100% polyester
  • Thema: Piraat

Piraten feestartikelen zoals Hoed Piraat Neptunes

Heb je Piraten feestartikelen zoals Hoed Piraat Neptunes of piratenfeestkleding  nodig voor een Piraten themafeest? Wij hebben alles om het tot een geslaagd piratenfeest te maken. Vier een echt piratenfeestje met slingers, ballonnen en een piraten pak, ook de Hoed Piraat Neptunes.

Bij een online bestelling kunt u met zekerheid binnen 7 dagen van uw pakket genieten. Is dit pakket niet naar wens? Geen probleem! Partycorner.nl biedt u de mogelijkheid om deze dan binnen 7 dagen te retouneren. Uitzonderingen kunnen altijd worden gemaakt in overleg.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.