Toppers 2016 Hoed met roze neon pailletten

Toppers 2016 Hoed met roze neon pailletten

Zoek jij een geschikte Toppers 2016 Hoed met neon roze pailletten? Wij hebben 3 neon kleuren en 5 zomer kleuren. Wil jij een hoedje opzetten tijdens de Toppers ... Lees meer

12398979
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€8,53 € 5,55 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zoek jij een geschikte Toppers 2016 Hoed met neon roze pailletten? Wij hebben 3 neon kleuren en 5 zomer kleuren. Wil jij een hoedje opzetten tijdens de Toppers in concerten? Maak dan een keuse uit 1 van de 8 kleuren of kies direct voor de Toppers 2016 hoed met roze neon Pailletten.
Royal Night of Disco is het thema bij Toppers dit jaar. PartyCorner biedt daarom veel diverse Toppers producten aan om jou disco night onvergetelijk te maken.

Productspecificaties: Hoed met roze neon pailletten

  • Afmeting 59 cm.
  • One size fils all
  • Kleur: roze
  • Materiaal: pailletten
  • Geschikte leeftijd groep van af 14 jaar

Toppers 2016 Hoed met roze neon pailletten

Deze Toppers 2016 Hoed met roze neon pailletten is in diversen kleuren leverbaar en comfortabel draagbaar. De hoed is van een pailletten gemaakt. Uitemate geschikt als accessoires bij je Toppers 2016 kleding.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.