Hoed met gele pailletten

Hoed met gele pailletten

Zoek jij een geschikte hoed met gele pailletten? Wij hebben deze in 3 neon kleuren en 5 zomer kleuren. Wil jij een hoedje opzetten tijdens de muziek concerten? ... Lees meer

12451937
€8,50 € 6,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zoek jij een geschikte hoed met gele pailletten? Wij hebben deze in 3 neon kleuren en 5 zomer kleuren. Wil jij een hoedje opzetten tijdens de muziek concerten? Maak dan een keuze uit 1 van de 8 kleuren of kies direct voor de hoed met gele pailletten.
Hoed met gele pailletten is geschikt voor elk disco feest doordat het op de discovloer doordat het door alle kleuren glinstert. Steel jij de show dit jaar tijdens op de Disco?

Productspecificaties: Hoed met gele pailletten

  • Afmeting 59 cm.
  • One size fits all
  • Kleur: geel
  • Materiaal: pailletten
  • Geschikte leeftijd groep vanaf 14 jaar

Hoed met gele pailletten is geschikt voor elk disco feest doordat het op de discovloer doordat het door alle kleuren glinstert. Steel jij de show dit jaar tijdens op de Disco


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.