Hoed heren wit

Hoed heren wit

Hoed heren past helemaal bij het Arabische 1001 nacht thema. Natuurlijk kun je dit hoedje in de kleur wit ook combineren met andere verkleed kostuums.Hoed heren... Lees meer

3726805
€8,50 € 6,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Hoed heren past helemaal bij het Arabische 1001 nacht thema. Natuurlijk kun je dit hoedje in de kleur wit ook combineren met andere verkleed kostuums.

Hoed heren is een witte hoed bewerkt met gouden details. Hoed heren en nog veel meer 1001 nacht accessoires vind je terug in onze webshop. Hoed heren wit leveren wij in nog veel meer vrolijke kleuren!

Sjeik hoed wit

Sjeik is de titel die in de Islamitische wereld gegeven wordt aan een man die aanzien heeft of heeft verworven als leider. De geschiedenis telt ook een klein aantal vrouwelijke sjeiks. De vrouwelijke vorm van sjeik is sjeika.

Er zijn plaatselijke sjeiks. Jeiks aan het hoofd van een familie of stamverband en sjeiks als religieuze leiders of leraren, of een combinatie van twee of drie.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.