Zwarte bolhoed Alain

Zwarte bolhoed Alain

Zwarte bolhoed Alain. ook wel Bol Hoed fluweel Alain (Black Velvet)genoemd in de maat one size fits most 59cm van 100% fluweel met gebiesde rand en een perfecte... Lees meer

620086
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€7,25 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zwarte bolhoed Alain. ook wel Bol Hoed fluweel Alain (Black Velvet)genoemd in de maat one size fits most 59cm van 100% fluweel met gebiesde rand en een perfecte draagcomfort.

In het midden van de 20e eeuw was de bolhoed voor zakenlieden in Londen een bijna onmisbaar accessoire, samen met de paraplu. Vaak worden de Britten met deze attributen afgebeeld.Deze fraaie zwarte bolhoed is gemaakt van het fijnste fluweel  met satijnen band en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Zwarte bolhoed Alain

Productspecificaties:

  • Kleur: zwart
  • Kwaliteit:100% fluweel
  • Gebiesde rand
  • Goed draagcomfort
  • Maat: 59 cm

Zwarte bolhoed Alain is een Zwarte Bolhoed van fluweel

Deze fraaie zwarte Bol Hoed fluweel Alain is gemaakt van mooi fluweel en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.  Deze zwarte bolhoed is ook goed te gebruiken als u verkleed gaat als artiest, clown, Charlie Chaplin met bolhoed,John Steed uit de televisieserie De Wrekers,Stan Laurel en Oliver Hardy (beter bekent als de dikke en de dunne) gingen je voor.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.