Hoed Ewald

Hoed Ewald

Op zoek naar een Tiroler hoedje? dan bent u op de goede website, want wij hebben veel verschillende hoeden waar onder Hoed Ewald. Door de mooie combinatie met d... Lees meer

620178
€6,75 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een Tiroler hoedje? dan bent u op de goede website, want wij hebben veel verschillende hoeden waar onder Hoed Ewald. Door de mooie combinatie met de grijze en groene kleur is deze hoed een perfecte keuze voor Oktberfest of ander bier feesten. De Hoed Ewald is bestelbaar in de maat One size iedereen zou deze hoed passen.

Productspecificatie Hoed Ewald

  • Materiaal:wolvilt
  • Kleur: grijs met een groene rand 
  • Soort: Tirolerhoedje
  • Thema: oktoberfest, carnaval, bierfeesten 

Accessoire voor Oktoberfest Hoed Ewald

Hoed Ewald is de perfecte accessoire voor Oktoberfest omdat het een elegante hoed is en je lederhosen outfit helemaal compleet maakt. Verder hebben wij nog vele andere accessoireassen voor elk bier feest. Bekijk bijvoorbeeld ook een de Tiroler bretels of de bekende bier bril. Bestel de Hoed Ewald eenvoudig online of kom een kijkje nemen in onze winkel!


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.