Goedkope Hoed Bavaria

Goedkope Hoed Bavaria

Goedkope Hoed Bavaria met blauw/wit koord mag niet ontbreken op uw Oktober feest of Apres ski thema feest. Wolvilt flanel hoed is te koop in twee kwaliteiten éé... Lees meer

68757392
Neem contact op voor de levertijd
€5,12 € 3,32 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Goedkope Hoed Bavaria met blauw/wit koord mag niet ontbreken op uw Oktober feest of Apres ski thema feest. Wolvilt flanel hoed is te koop in twee kwaliteiten één dikke kwaliteit voor in tirol of München in de sneeuw. of de goedkope van een dunne kwaliteit voor een te gekke oktober feest.

Bij Partycorner.nl vindt u een uitgebreide collectie bierfeest versiering kijk snel naar ons andere producten. Accessoires of aanverwante producten voor Hoed Bavaria met wit/blauw koord kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.

Productspecificatie :Hoed Bavaria

  • Hoed Bavaria met wit/blauw koord
  • Kleur: grijs
  • één maat (one size
  • Materiaal: flanel 68 grams
  • Materiaal: flanel 125 grams

Goedkope Oktoberfest hoeden voor dames en heren

We hebben speciaal voor Oktoberfest ook kleine, schattige hoedjes bevestigt aan tiara’s die uitermate geschikt zijn voor de dames, voor andere Oktoberfest accessoires zoals slingers of borden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ook nog vele andere Tirloer hoeden zoals deze Hoed Bavaria.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.