Hoed Amerikaanse vlag

Hoed Amerikaanse vlag

Amerikaanse hoedje is een hoge hoed met star en strips deze hoed Amerikaanse vlag met de one size maat komt uit de collectie van Amerikaanse feestartikelen. Hog... Lees meer

86265719
Neem contact op voor de levertijd
€11,17 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Amerikaanse hoedje is een hoge hoed met star en strips deze hoed Amerikaanse vlag met de one size maat komt uit de collectie van Amerikaanse feestartikelen. Hoge Amerikaanse hoed voor dames en heren voor een speciale Amerikaanse gelegenheid of misschien wel een Amerikaans themafeest waar jij in stijl naar toe gaat.

Hoed Amerikaanse vlag

Productspecificatie:

  • Kleur: zie foto
  • Soort: diadeem/tiara
  • Maat:one size
  • materiaal:viltstof

Hoed Amerikaanse vlag van Stars and Stripes 

Hoed Amerikaanse vlag van Stars and Stripes op en in stijl naar een Amerikaans feest of een speciale dag voor Amerikanen en gebruik je hiervoor accessoires om jouw look af te maken. Je kunt de Amerikaanse hoed kopen bij PartyCorner en veel combinaties ermee maken.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.