Hippie Pruik Blond met Bloemenkrans

Hippie Pruik Blond met Bloemenkrans

Met de Hippie Pruik Blond met Bloemenkrans maak je je jaren 60 of 70 look helemaal compleet en ben je klaar voor bijvoorbeeld Carnaval, een thema feest, cosplay... Lees meer

62611370
€13,75 € 8,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met de Hippie Pruik Blond met Bloemenkrans maak je je jaren 60 of 70 look helemaal compleet en ben je klaar voor bijvoorbeeld Carnaval, een thema feest, cosplay, Halloween feest en nog veel meer verkleed gelegenheden.

De Hippie Pruik Blond met Bloemenkrans is gemaakt van blond synthetisch haar en heeft een bloemenkrans. Synthetisch haar kan niet tegen hitte (tenzij anders is aangegeven) en het gebruik van een krultang word ook afgeraden. Combineer de synthetische Hippie Pruik Blond met Bloemenkrans ook met andere kleding en accessoires en maak jouw ultieme princess outfit compleet.

Productspecificaties: Hippie Pruik Blond met Bloemenkrans

  • Kleur: Blond
  • Type Pruik: Synthetisch
  • Geschikt voor: Hippie jaren 60/70 Thema

Hippie Pruik Blond met Bloemenkrans online kopen.

De Hippie Pruik Blond met Bloemenkrans zal jouw outfit een unieke en afgewerkte look geven. Bij PartyCorner zijn allerlei verschillende kleding en accessoires verkrijgbaar om te combineren met de Hippie Pruik Blond met Bloemenkrans en jouw outfit, zoals een mooie outfit of mooie kleurrijke leggings. Maak jouw kostuum compleet en bestel deze pruik online of kom deze bekijken in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.