Hippie outfit voor meisjes

Hippie outfit voor meisjes

Hippie kleding voor meisjes is verkrijgbaar in 4 verschillende maten. Dit Hippie jurkje is gemaakt van goede kwaliteit en zit comfortabel. Hippie kostuum voor k... Lees meer

31793843
€18,95 € 16,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Hippie kleding voor meisjes is verkrijgbaar in 4 verschillende maten. Dit Hippie jurkje is gemaakt van goede kwaliteit en zit comfortabel. Hippie kostuum voor kinderen bestaat vaak uit een jurk met wijde mouwen  met hippie bloem design motieven.

Het hippie outfit voor meisjes is gemaakt van goede kwaliteit en zit comfortabel, zoals het hoort bij hippies. Voor een nog leukere effect: bestel  een bril erbij en de hippie outfit is compleet. Het hippie outfit voor meisjes is leuk voor carnaval, themafeesten en kinderpartijtjes.

Productspecificatie :hippie outfit voor meisjes
  •  jurk met wijd uitlopende mouwen
  •  Materiaal: polyester
  •  Kleur: zoals foto
  •  Thema:flower power ,carnaval,hippie outfit,hippie kleding,hippie kostuum,

Accessoires voor hippie outfit voor meisjes

Bij je hippie pak hoort natuurlijk een leuke en originele hippie pruik en leuke accessoires uit de jaren 60', bijvoorbeeld een hippie bril en een peace en love halsketting. Carnavalskleding hippie vind je hier in overvloed! Terug naar de hippie jaren met onze vele hippie carnavalskleding en hippie accessoires! PartyCorner de online specialist voor alle benodigdheden voor uw themafeest.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.