Hippie kleding vrouw

Hippie kleding vrouw

Hippie kleding kopen! Dit Hippie kleding vrouw model bestaat uit een broek, vest, hoofdband en peace ketting in de maat M. Deze is ook leverbaar als meisjes, jo... Lees meer

621297
€27,50 € 17,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Hippie kleding kopen! Dit Hippie kleding vrouw model bestaat uit een broek, vest, hoofdband en peace ketting in de maat M. Deze is ook leverbaar als meisjes, jongens en heren model Door zijn elastieke band in de broek is dit Hippie kleding vrouw convertable om te dragen. De wijde pijpen in deze broek van de hippie kleding vrouw is een typische jaren 60 en 70 outfit.

Terug naar de de jaren 60 en 70? Met de Hippie kleding vrouw ook wel Woodstock vrouw genoemd.

Terug naar de de jaren 60 en 70? Met de Hippie kleding vrouw van PartyCorner wordt menig Hippie jaloers op je. De fleurige kleding hippie kleding leent zich perfect voor Flower power feest. Met een haarband en een John Lennon bril ben jij klaar voor je hippie feest.

Hippie kleding vrouw

Product specificatie

  • Bestaat uit: jurk, vest, hoofdband en peace ketting
  • Maat indicatie: M
  • Brandvertragend!
  • 100% polyester
  • Exclusief: bril en slippers

Hippie kleding vrouw was voorschriften

Het voordeel van deze hippiekleding, is dat het eenvoudig is te wassen, zodat je de hippiekleding naar verschillende feestjes kan dragen! Was de kleding met een mild reinigingsmiddel in de handwas. Let op: niet strijken, bleken of centrifugeren.

Hippie kleding vrouw kopen online of in onze winkel in Zaandam

Hippie kleding vrouw kopen online voor de meiden, dan is deze hippie kleding vrouw de perfecte keus. deze hippie kleding is alleen in de M bestelbaar en zit standaard in onze hippie kleding collectie. Kom eens een keertje kijken in onze winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.