John Lennon Hippie bril kopen

John Lennon Hippie bril kopen

Snel een John Lennon hippie bril kopen voor een flower power feest want zonder een hippie bril op is je jaren 60 outfit niet compleet. Het meest benodigde en ee... Lees meer

619955
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€3,10 € 2,02 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Snel een John Lennon hippie bril kopen voor een flower power feest want zonder een hippie bril op is je jaren 60 outfit niet compleet. Het meest benodigde en eenvoudige mode accessoire voor een hippie feest. De ronde gespiegelde glazen van de zonnebril die ook bekent is onder de naam John Lennon bril. De meest verkochte retro zonnebril in de wereld die zowel door de heren als de dames is en zal worden gedragen. Het eenvoudige mode accessoire wat een lichtgewicht en comfortabel dragend zonnebril.

Partybril hippie model als de John Lennon bril in 8 kleuren

De nieuwe kleur hippie bril donker blauw is toegevoegd aan de collectie van hippie brillen. Wil jij een accessoire die iets extra's toevoegt aan jouw blauwe flower power outfit? Hippie bril blauw is dan de geschikte accessoire. Voor een thema feest waar jij als hippie naar toe wilt helpt de Hippie bril blauw jou direct. De Hippie bril met blauwe ronde glazen geeft jou een echte hippie uitstraling waar jij naar op zoek bent.

Draag deze hippie bril bij de verschillende thema zoals Hippie feest,  60`s feest, flower power feest, jaren 60`s feest Deze John Lennon hippie bril geef jouw de juiste aanzien in de juiste steil.

 
Productspecificatie: John Lennon hippie bril

  • Kleuren: midden bruin,licht blauw,groen,roze,Donker grijs,licht rood en donker blauw
  • Soort: Party bril met ronde glazen
  • Materiaal: metaal bril montuur
  • Maat: one size fits most
  • Type: UV400 ultraviolet protectie

John Lennon bril als gekleurde hippie bril

Deze hippie bril is gemaakt met een UV400 bescherming tegen schadelijke UV-straling. Het metalen bril frame is in de maat one size fits all gemaakt de gebruikte ronde glazen geven je voldoende beschermen. Bekijk alle kleuren want er zijn maar liefst 8 verschillende John Lennon bril als gekleurde hippie bril zijn ook te vinden is de site of in de winkel van PartyCorner in het centrum van Zaandam

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.