High heels zwart

High heels zwart

Hoge hakken nodig met een mooie stijlvolle kleur? High heels zwart zijn zwarte stijlvolle maar toch een tintje sexy hakken met een hoogte van wel 12,7 cm. Hierd... Lees meer

2785830
€36,75 € 23,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Hoge hakken nodig met een mooie stijlvolle kleur? High heels zwart zijn zwarte stijlvolle maar toch een tintje sexy hakken met een hoogte van wel 12,7 cm. Hierdoor zal jij zeker positief opvallen tussen de menigte. De hakken zijn verkrijgbaar in de maten 37 t/m 41. Maak jij je disco outfit af?
Bij een grote afname van high heels zwart krijg jij van ons een groeps korting, perfect voor als jij met een groep vriendinnen in dezelfde stijl wilt rondlopen.

Toppers 2016

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2016. Dit jaar is het thema de Royal night of disco met prachtige felle kleuren en glitters. De Toppers zullen zelf ook allemaal naar de disco fever gekleed zijn dus jij kan zeker niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.

Hakken bestellen

PartyCorner heeft diverse hakken met allerlei maten en kleuren en hoogtes. Bekijk snel de gehele collectie op de website of bezoek onze winkel te Zaandam. 
Wees er snel bij want voor je het weet is het al 13, 14 of 15 mei en is het dus Boogy night. 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.