High heels wit

High heels wit

De High heels wit is een bijzonder rerto schoen, dat extra opval tijdens een feest of een event. De witte schoenen is gemaakt van stefig materiaal en is makkeli... Lees meer

2785845
€36,75 € 23,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De High heels wit is een bijzonder rerto schoen, dat extra opval tijdens een feest of een event. De witte schoenen is gemaakt van stefig materiaal en is makkelijk aan te trekken. Deze high heels wit hebben een dikke hak met een hak hoogte van 12,7 centimeter en een zool van 3,81 centimeter hoog.door de brede hakken kan jij de hele nacht door gaan met dansen en feestvieren.

  • - 1x High heels wit
  • - Kleur: wit
  • - maten: 37 t/m 41

Toppers 2016

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2016. Dit jaar is het thema de Royal night of disco met prachtige felle kleuren en glitters. De Toppers zullen zelf ook allemaal naar de disco fever gekleed zijn dus jij kan zeker niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.

Retro High heels wit

Retro High heels wit zijn sexy dames schoenen, deze witte schoenen zijn de ideale accessoire voor bij jouw sexy jaren 60 kleding of andere carnavals kostuums. Bij een grote afname van high heels wit krijg jij van ons een groeps of verenigingskorting, ideaal voor als jij met een groep vriendinnen naar de toppers in concert gaan of wat dacht je van Sensation White in Amsterdam in het bezit wilt zijn van dezelfde paar schoenen wit.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.