Herenpruik Tyler

Herenpruik Tyler

In de huid kruipen als een andere personage doe je niet alleen met kleding, een bijpassende pruik is vaak de kers op de taart. PartyCorner heeft pruiken in dive... Lees meer

6309568
€13,25 € 10,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

In de huid kruipen als een andere personage doe je niet alleen met kleding, een bijpassende pruik is vaak de kers op de taart. PartyCorner heeft pruiken in diverse modellen en kleuren in het assortiment, bijvoorbeeld herenpruik Tyler in 4 uitvoeringen.

Even een andere coup met pruik Tyler

Pruiken hoef je niet alleen tijdens feesten en evenementen te dragen, soms wil je gewoon even iets anders maar wel tijdelijk. Dat kan met herenpruik Tyler, deze pruik met korte coupe en pony is te bestellen in 4 naturel kleuren. De pruik sluit goed aan en valt net over de haargrens. Perfect wanneer jouw eigen haar vol met krullen zit en je vandaag even een andere coupe wil. Bestel dan pruik Tyler in de kleur die bij jou past.

Productspecificaties
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 12 jaar en ouder
  • Kleur: Zwart-Wit, Zwart, Bruin en Blond


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.