Herenpruik Spike

Herenpruik Spike

Kruip eens in de huid van een ander met de verkleed kleding van PartyCorner. Alleen kleding is vaak niet genoeg, een bijpassende pruik maakt je outfit compleet.... Lees meer

6311296
€14,95 € 9,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Kruip eens in de huid van een ander met de verkleed kleding van PartyCorner. Alleen kleding is vaak niet genoeg, een bijpassende pruik maakt je outfit compleet. Wij hebben diverse modellen en kleuren in ons assortiment, zoals herenpruik Spike in roodbruin of blond.

Als look-a-like met herenpruik Spike

Di-rect is een van Nederlands populairste muziekbands met o.a. Frans 'Spike' van Zoest als gitarist. Herenpruik Spike is gebaseerd op de haardracht van de excentrieke gitarist. Wil je een dag als look-a-like van Spike door het leven gaan, dan is deze herenpruik een goede start. PartyCorner heeft nog veel meer heren pruiken en celebrity pruiken in het assortiment.

Productspecificaties
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 12 jaar en ouder
  • Kleur: Roodbruin en Blond
Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen. Zeker de moeite waard en de koffie staat klaar!

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.