Herenpruik Spike

Herenpruik Spike

Kruip eens in de huid van een ander met een van onze kostuums. Alleen kleding is vaak niet genoeg, een bijpassende pruik maakt je outfit compleet. Wij hebben di... Lees meer

6311296
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€16,77 € 10,89 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Kruip eens in de huid van een ander met een van onze kostuums. Alleen kleding is vaak niet genoeg, een bijpassende pruik maakt je outfit compleet. Wij hebben diverse modellen en kleuren in ons assortiment, zoals Herenpruik Spike in roodbruin of blond. 

Productspecificaties: Herenpruik Spike

  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 12 jaar en ouder
  • Kleur: Roodbruin en Blond

Als look-a-like met herenpruik Spike

Di-rect is een van Nederlands populairste muziekbands met o.a. Frans 'Spike' van Zoest als gitarist. Herenpruik Spike is gebaseerd op de haardracht van de excentrieke gitarist. Wil je een dag als look-a-like van Spike door het leven gaan, dan is deze Herenpruik Spike een goede start. PartyCorner heeft nog veel meer heren pruiken en celebrity pruiken in het assortiment.

Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen. Zeker de moeite waard en de koffie staat klaar!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.