Herenpruik Chuck met snor

Herenpruik Chuck met snor

In de huid kruipen als een andere personage doe je niet alleen met kleding, een bijpassende pruik is vaak de kers op de taart. PartyCorner heeft pruiken in dive... Lees meer

6311408
€13,95 € 11,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

In de huid kruipen als een andere personage doe je niet alleen met kleding, een bijpassende pruik is vaak de kers op de taart. PartyCorner heeft pruiken in diverse modellen en kleuren in het assortiment, bijvoorbeeld herenpruik Chuck met snor in 3 uitvoeringen.

Even een andere coup met herenpruik Chuck

Pruiken hoef je niet alleen tijdens feesten en evenementen te dragen, soms wil je gewoon even iets anders maar wel tijdelijk. Dat kan met herenpruik Chuck, deze pruik wordt geleverd met snor en is te bestellen in 3 naturel kleuren. De zwart-witte en zwarte pruik wordt geleverd met zwarte snor, bij de blonde pruik zit een dito snor.

Productspecificaties
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  • Gewicht: 0,225 kg
  • Afmetingen inclusief verpakking 28 x 19 x 4 cm (lxbxh)
  • Kleur: 2-kleurig: Zwart-Wit, Zwart en Blond


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.