Herenpruik Bob

Herenpruik Bob

Pruiken hoef je niet alleen tijdens feesten en evenementen te dragen, soms wil je gewoon even iets anders maar wel tijdelijk. Dat kan met Herenpruik Bob, een gr... Lees meer

6311742
€13,75 € 8,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Pruiken hoef je niet alleen tijdens feesten en evenementen te dragen, soms wil je gewoon even iets anders maar wel tijdelijk. Dat kan met Herenpruik Bob, een grijze pruik met een zeer korte warrige coup. Herenpruik Bob is van een kalende personage die zijn hoofd nog net bedekt heeft met een dunne grijze haardracht. Pruik Bob is bijvoorbeeld geschikt om te dragen bij een Abraham (50 jaar) of opa kostuum tijdens het carnaval.

Productspecificaties: Herenpruik Bob

  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  • Kleur: Grijs

Kalende grijze pruik Bob

Kruip eens in de huid van een ander met de verkleed kleding van PartyCorner. Alleen kleding is vaak niet genoeg, een bijpassende pruik maakt je outfit compleet. Wij hebben diverse modellen en kleuren in ons assortiment, zoals Herenpruik Bob.


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.